DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/372/17.11.2016

Bucureşti, 17 noiembrie 2016

UPDATE

CFR SA anunţă redeschiderea secţiei Gheorghieni – Topliţa şi reluarea circulaţie feroviare începând cu ora 16.05.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează circulaţia feroviară pe secţia Gheorghieni – Topliţaa fost reluată în condiţii de siguranţă la ora 16.05.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia feroviară pe secţia Gheorghieni - Topliţa este oprită temporar la această oră din cauza deraierii a 4 vagoane din compunerea unui tren de marfă, la intrare în staţia Ditrău.Trenul de marfă asigura un transport pe relaţia Tg. Mureş – Constanţa.

La fața locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfă, AFER și echipele de intervenţie din cadrul Regionalei CF Braşov.

Până la reconfigurarea graficului de circulaţie în zona producerii evenimentului, 2 trenuri de călători staţionează temporar în gările Lazărea şi Topliţa.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi îi asigurăcă se vor lua toate măsurile necesare pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759