DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

București, 26 decembrie 2016

Ora: 13.50

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația feroviară pe segmentul Dârste – Predeal se desfășoară în condiții speciale, de tip cale liberă pe anumite intervale de stații, din cauza unor deranjamente identificate la anumite componente ale sistemelor de semnalizare și de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Echipele de intervenție desfășoară și la această ora lucrări de remediere a acestor deranjamente și de înlocuire a izolatorilor și siguranțelor astfel încât traficul să poată fi reluat în condiții normale de circulație.

Menționăm faptul că circulația feroviară nu este închisă dar se prelungesc timpii de parcurs pe întregul segment Dârste – Predeal unde, în paralel cu asigurarea circulației, se execută și lucrări de reparații.

CFR SA cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de întârzierile înregistrate în graficul de circulaţie şi vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației.

................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Declaraţia Reţelei CFR