DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

București, 26 decembrie 2016

UPDATE, ora 19.00

Trenurile circulă în condiții normale de trafic pe ambele fire între Timisu de Sus și Predeal, iar între Timisu de Sus și Dârste cu tracțiune Diesel, pe firul I.

Începând cu ora 19.00  traficul feroviar pe Valea Prahovei se desfășoară în condiții normale pe ambele fire de circulație pe intervalul de stații Predeal – Timișu de Sus, iar pe segmentul Timișu de Sus – Dârste trenurile sunt tractate pe firul I cu locomotive Diesel.

Din direcția Brașov  4 trenuri vor ajunge cu întârziere în București Nord: R 14036, R 3008, IR 15934, R 14038

Menționăm faptul că reînscrierea în circulație s-a făcut în funcție de rangul trenurilor.

................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759