INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe                                    Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media                    

Nr. 17/2/167/09.06.2017

 

 

 INFORMARE DE PRESĂ

 

Implicaţii în circulaţia feroviară în perioada 12.06 – 26.06.2017 pentru toate trenurile care tranzitează staţia CF Ploieşti Sud

 

 

Bucureşti, 9 iunie 2017

CFR SA informează că în perioada 12.06 – 26.06.2017 se vor executa lucrări de realizare a unei joncţiuni (legături) între fir I Ramificaţia Ploieşti Triaj – Ploieşti Sud şi fir II Marfă Ploieşti Triaj – Ploieşti Sud.

Menţionăm faptul că se vor înregistra întârzieri în graficul de circulaţie al trenurilor care tranzitează această zonă, ca urmare a. închiderii şi scoaterii de sub tensiune a firului I de circulaţie, urmând ca circulaţia să se realizeze pe celălalt fir (cu implicaţii datorită aşteptării pentru înscrierea în circulaţie a trenurilor).

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. va lua toate măsurile necesare pentru desfăşurarea traficului în condiţii de siguranţă şi, totodată, cere scuze publicului călător pentru disconfortul creat în trafic şi le mulţumeşte pentru înţelegere.    

Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre orele de sosire sau de plecare a trenurilor în staţiile CF sau la numărul de telefon 021/9521.

....................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA