DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/302/23.10.2017

Copac căzut pe calea ferată între stațiile Poiana Ilvei și Leșu Ilvei

Bucureşti, 23 octombrie 2017

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că la această oră circulaţia feroviară este întreruptă temporar între stațiilePoiana Ilvei și Leșu Ilvei din cauza prăbușirii unui copac pe firul de contact și a întreruperii alimentării cu energie electrică a liniei de contact.

Echipele feroviare ale Regionalei CF Iași se află la faţa locului şi intervin pentru tăierea copacului şi de remedierea deranjamentului la linia de contact, astfel încât circulaţia feroviară să poată fi reluată în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

La această oră, 4 trenuri de călători - IR 1831, IR 1834, R 4206 și R 5711 - staționează temporar în gările Leșu Ilvei, Vatra Dornei și Ilva Mică până la finalizarea operațiunilor de intervenție în zona afectată.

Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A. cere  scuze  pentru  disconfortul  creat  şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau telefonic la numărul 021/9521.

................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Contact CFR SA