INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

 

 

 

 

 

Comunicat de presa

 

Accident de muncă pe un șantier feroviar

 

 

 

Bucureşti, 4 noiembrie 2017

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 4 noiembrie, în jurul orei 12.30, s-a produs un accident de muncă pe șantierul feroviar operațional între stațiile Petroșani-Bănița, unde se executau lucrări de modernizare la un pod feroviar.

 

Muncitorii care executau această lucrare sunt angajații firmei SC CONFER GRUP/ SC RADARIA. Lucrările la podul respectiv sunt incluse în programul de modernizare poduri/podețe, de pe raza Regionalei CF Timișoara și se executau pe firul II, traficul feroviar fiind operațional doar pe firul I.

 

Menționăm faptul că trenurile, care tranzitează zona Petroşani – Bănița, circulă pe firul I.

.................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe

Purtător de cuvânt/Șef Serviciu Comunicare

Oana BRÂNZAN

Tel. Mobil: 0740121759

Int. CFR: 122312

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA