DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/18/19.01.2018

Trafic feroviar în condiții normale de iarnă pe toate magistralele feroviare

Bucureşti, 19 ianuarie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar se desfășoară la această oră în condiții normale de iarnă pe toate magistralele de cale ferată, nu sunt secții de cale ferată închise și nu se înregistrează întârzieri în graficul trenurilor înscrise în circulație.

În cursul zilei de 19.01.2017, personalul feroviar a intervenit pentru deszăpezirea liniilor, a peroanelor și a aparatelor de cale din zona stațiilor de cale ferată, de pe raza județelor unde s-au înregistrat ninsori abundente, astfel încât traficul pietonal și circulația trenurilor să se desfășoare în condiții de siguranță.

De asemenea, în perioada următoare echipele feroviare vor verifica permanent starea infrastructurii pe toate secţiile de cale ferată, iar pe segmentele unde situația o impune se va interveni operativ cu personal și utilaje, astfel încât să menținem operațional traficul pe toate magistralele.

Pentru informații utile despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să acceseze site-urile și paginile de facebook CFR Infrastructură și CFR Călători:

- 0219521 – info CFR;

- numerele de telefon de la stațiile CFR- http://aplicatii.cfrcalatori.ro/ro/informatii-telefonice

- 021.319.0358 - Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti;

- camerele web din gările București Nord, Brașov, Craiova, Timișoara și Iași - http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web

- https://www.facebook.com/CFRCalatori.ro/

- https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/

De asemenea, călătorii sunt rugaţi să consulte și site-urile operatorilor privați de transport feroviar de călători pentru informații actualizate despre trenurile înscrise în circulație:

● SC Regiotrans SRL Brasov (operator privat)

● SC Interregional SRL (operator privat)

● SC Transferoviar Calatori SRL (operator privat)

● SC Softrans SRL (operator privat)

CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajaţii feroviari au ca principal scop menținerea siguranței în circulaţia trenurilor.

................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Comunicare Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Declaraţia Reţelei CFR