DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/21/23.01.2018

Condiții speciale de circulație, în zilele de 25 - 26 ianuarie și 29 - 30 ianuarie 2018,

pentru trenurile care tranzitează stația CF Videle

Bucureşti, 23 ianuarie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că în zilele de 25 - 26 ianuarie și 29 - 30 ianuarie 2018 se vor desfășura lucrările finale pentru punerea în funcție a instalației de centralizare electronică în stația Videle, lucrări incluse în proiectul Centralizarea electronică în stația CF Videle, finanțat din fonduri nerambursabile.

Trenurile pentru direcțiile Craiova, Roșiori de Nord și Giurgiu vor circula în zilele sus-menționate în condiții speciale, prin dirijarea traficului cu personal specializat, prezent pe teren pe intervalele de stații Zăvestreni - Videle - Ciolpani și Videle - Rădulești, măsură necesară în vederea asigurării continuității circulaţiei trenurilor în perioada solicitată de constructor pentru execuția lucrărilor.

Menționăm faptul că, proiectul Centralizarea electronică în statia CF Videle are drept scop creșterea gradului de sigurantă feroviară în statia CF Videle și îmbunătățirea capacității de trafic pe relațiile Videle - București Nord, Videle - Roșiori Nord și Videle - Giurgiu.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA asigură pasagerii că aceste măsuri speciale de circulație sunt necesare pentru ca traficul feroviar să se desfășoare în condiţii de siguranţă.

................................................................................................................................................................................................................................................

cid:image006.jpg@01D209E1.75DC2920

Şef Serviciu Comunicare Mass-Media