Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.17/2/37/09.02.2018

Ion GAVRILĂ preia conducerea CFR SA

Bucureşti, 09 februarie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că, vineri 9 februarie 2018, Consiliul de Administraţie l-a desemnat pe Ion GAVRILĂ director general interimar al companiei.

Ion GAVRILĂ va coordona activitatea CFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică, până la finalizarea procedurii de selecţie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Ion Gavrilă, de profesie inginer și cu o experiență de 40 de ani în domeniul feroviar, a ocupat până în prezent funcţia de Director General, conform prevederilor OUG 109/2011, la SC Electrifcare CFR SA, filială specializată a CNCF CFR SA care desfăşoară activitate de întreţinere, respectiv exploatarea instalaţiilor de electrificare şi furnizare de energie electrică în sectorul feroviar.

..................................................................................................................................................................

sigla micaCompania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe