Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.17/2/69/01.03.2018

CFR SA a lansat licitaţia de realizare a Studiului de Fezabilitate pentru modernizarea Liniei de cale ferată Bucureşti Nord - Aeroportul Internaţional Henri Coandă

Bucureşti, 1 martie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a lansat licitaţia deschisă pentru realizarea Studiului de Fezabilitate necesarModernizării Liniei de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Valoarea totală estimată a contractului este de 2.700.806 RON, sursa de finanţare fiind asigurată din Fonduri de Coeziune şi Buget de Stat, aferente cadrului financiar 2014-2020.

Studiul de Fezabilitateva prezenta cea mai bună variantă pentru legătura pe calea ferată între staţia Bucureşti Nord şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă, în conformitate cu standardele impuse pentru Coridoarele Europene şi Coridoarele TEN-T, respectând totodată specificaţiile tehnice de interoperabilitate pe teritoriul României.

Anunţul de participare la procedura licitaţie deschisă, cu nr. 183103/01.03.2018,şi documentaţia de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 12.04.2018.

...................................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Comunicare Mass-Media

Tel. 0740.121.759