DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.17/2/97/22.02.2018

Segmentul feroviar Ploieşti Sud-Ploieşti Est-Valea Călugărească redeschis şi pe firul I, în condiţii normale

Bucureşti, 22 februarie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că la ora 14.40 a fost redeschis şi firul I de circulaţie pe segmentul de cale ferată Ploieşti Sud - Ploieşti Est - Valea Călugărească.

Vă reamintim faptul că, pe firul II, între Ploieşti Sud şi Valea Călugărească, circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale de trafic la ora 11.25.

Traficul feroviar a fost închis în prima parte a acestei zile, în intervalul orar 09.00-11.25, pe relaţia Ploieşti Sud - Ploieşti Est - Valea Călugărească, după ce balustrada unui pod rutier a căzut pe liniile de cale ferată, la ieşire din staţia Ploieşti Est, fiind rupte de asemenea şi firele de contact care asigură alimentarea cu energie electrică.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop redeschiderea liniei şi reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

...............................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA