Serviciul Comunicare Mass-Media……………….Tel/Fax: 021.311.70.80 CFR:.021.319.95.39/int. 122312

Nr.1/5/101/25.02.2019

CFR SA a desemnat firma câştigătoare a licitaţiei “Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti”

Bucureşti,25 februarie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a desemnat societatea SC PORR CONSTRUCT SRL câştigătoare a procedurii de licitaţie publică pentru Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti (proiectare şi execuţie), oferta financiară depusă fiind de50.493.829,66 lei fără TVA.

Durata contractului (proiectare şi execuţie) este de 17 luni, iar sursa de finanţare, pentru realizarea obiectivului Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti,va fi asigurată din fonduri de investiţii de la Bugetul de Stat. Contractul prevede lucrări de infrastructură şi suprastructură feroviară pe întreaga distanţă, inclusiv modernizarea Punctului de Oprire Aeroport. Semnarea contractului între cele două părţi este condiţionată de aprobarea bugetului pe 2019, conform clauzei suspensive menţionată în Anunţul de Participare nr. CN1005560/23.10.2018.

Menţionăm faptul că lucrările pentru Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteştisunt incluse în proiectul Modernizarea liniei Bucureşti Nord - Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti,în cadrul căruia CFR SA a lansat în data de 12.02.2019 şi licitaţia publică pentru achiziţia serviciilor de proiectare şi execuţie Faza I- Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

...................................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA