INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA va informeaza ca au fost finalizate lucrarile de reabilitare pe relatia Bucuresti Nord – Bucuresti Baneasa – Pantelimon.
În vederea redeschiderii, pe un singur fir, a circulatiei trenurilor de calatori pe ruta directa Bucuresti Nord - Constanta, începând de astazi, 25.04.2008, CFR SA efectueaza probele tehnologice de trafic doar cu locomotive si cu trenuri de marfa.
Astfel, dupa perioada de proba trenurile de calatori îsi vor relua traseul pe ruta directa Bucuresti Nord – Bucuresti Baneasa – Constanta, timpul de calatorie spre litoral reducându-se cu aproximativ 30 de minute.
Va reamintim ca, lucrarile de reabilitare pe relatia Bucuresti Nord - Baneasa demarate în anul 2006, cu termen de finalizare 2008, au impus ca circulatia feroviara sa se desfasoare pe ruta ocolitoare Bucuresti Nord – Chitila – Mogosoaia – Voluntari – Pasarea –Fundulea – Constanta.
De asemenea, va reamintim ca pe relatia Fundulea - Constanta se desfasoara în continuare lucrarile de reabilitare, traficul feroviar fiind permis doar pe un singur fir de circulatie.
În ceea ce priveste circulatia rutiera, informam conducatorii auto ca începând de astazi barierele automate aflate între statiile CF Bucuresti Baneasa – Pantelimon (zonele Tunari, Petricani, Stefanesti) vor fi repuse în functie.