INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Nr. 1/2/239/20.11.2008 
 

    
     Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că la ora 12:51 circulaţia feroviară între staţiile Dorobanţu - Medgidia a fost redeschisă cu restricţie de viteză de 70 km/h, pe porţiunea afectată.

      În urma incidentului, 9 trenuri de călători au înregistrat, în intervalul orar 3.05.- 12.51, întârzieri de 849 de minute.

      Vă reamintim că în această dimineaţă, la ora 2:58, două vagoane (vagoanele 7 şi 8 de la locomotivă) din compunerea trenului de marfă 59480, care circula pe linia neinteroperabilă Dorobanţu - Medgidia - Romcim, s-au răsturnat de pe podul care traversează canalul Dunăre Marea Neagră pe linia de cale ferată Feteşti - Constanţa.

      Până la redeschiderea circulaţiei feroviare, transportul călătorilor între staţiile Dorobanţu şi Medgidia s-a realizat cu mijloace auto.

      Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop redeschiderea traficului în cel mai scurt timp şi reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.