INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe                                 Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media                    

Nr. 17/2/288/17.08.2016

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti 17.08.2016

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că începând cu ora 03,01 circulaţia feroviară a fost redeschisă pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între staţiile Miercurea Sibiului – Apoldu de Sus. Angajaţii companiei au executat lucrările finale de reparaţii şi de verificare a liniei şi a componentelor infrastructurii, precum şi operaţiunile de eliberare a zonei, astfel încât circulaţia trenurilor s-a reluat în condiţii de siguranţă.

 

Operaţiunea de ridicare a utilajului de cale deraiat a fost complexă şi lucrările pentru redeschiderea liniei curente au depăşit timpul estimat de intervenţie.

 

Circulaţia a 5 trenuri de calatori a fost afectată, acestea cumulând întârzieri de1913 minute.

 

Măsurile operative întreprinse, în această perioadă de CFR SA, au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

 

.......................................................................................................................................................

Compania Naţionalăde Căi Ferate „CFR” SA - companie care administreazăinfrastructura feroviarăpublică- desfăşoarăo activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media